Petit fours Bossche Bol

Warenwettelijke naam: Petit fourre Bossche bol

05560.000

€ 1
90

Luchtige soes gevuld met de beste kwaliteit slagroom en geglazuurd met gesmolten chocolade fondant. De Bossche bol wordt ook wel sjekladebol (chocoladebol) genoemd en is van oorsprong een gebaksspecialiteit uit ’s Hertogenbosch. Maar die van ons doen er zeker niet voor onder. Proef zelf maar!

Marsepein schildje met afbeelding
Foto toevoegen + € 0.35
Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

Seizoenen van assortimenten

Dit product is door assortiment 'Petit Fours Gebak'
niet leverbaar tussen 26-4 en 28-4.

Allergene stoffen

EI Gluten Melk Lactose Mais

Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Melk, Lactose, Maïs

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 1 dag(en).
Bewaartemperatuur: 6 °C
Gekoeld bewaren tussen 0 en 7 graden.