Hazelnoot schuim gebak

05475.000

€ 2
15

Schuimgebak met hazelnootcreme vulling, afgemaakt met geroosterde hazelnoot krokant, gedecoreerd met twee chocolaatjes en zacht fruit.


Tip: cremegebak smaakt het beste als deze op kamertemperatuur is. Haal het gebak een half uur van tevoren uit de koelkast, zodat de smaak veel beter tot zijn recht komt.



Marsepein schildje met afbeelding
Foto toevoegen + € 0.30
Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

Allergene stoffen


EI Melk Noten Soja Lactose

Ei, Soja, Melk, Noten, Hazelnoten, Lactose

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 1 dag(en).
Bewaartemperatuur: 6 °C
Gekoeld bewaren tussen 0 en 7 graden.

Bereidingswijze

Cremegebak smaakt het beste als deze op kamertemperatuur is. Haal het gebak een half uur van tevoren uit de koelkast, zodat de smaak veel beter tot zijn recht komt.