Weense Snijder

Warenwettelijke naam: heel wit tarwebrood

00237.000

€ 3
20

Vloerbrood wordt, zoals de naam al zegt, op de vloer van de oven gebakken. Voordat het deeg de oven in gaat, worden met een scherp mesje ondiepe, schuine sneden aangebracht. Tijdens het bakken ontstaan daardoor mooie brede strepen, waardoor het brood een andere structuur en smaakbeleving krijgt. Witbrood wordt gemaakt van tarwebloem. Tarwebloem is een fijngemalen volkoren tarwemeel, waaruit de buitenste schilletjes, de zemelen en de kiemen van het graan verwijderd zijn. Door deze bereidingswijze heeft bloem een witte kleur.

Maak uw keuze:
Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

In diepvries (-18°C) tenminste 3 maanden houdbaar na verkoopdatum of THT. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

Allergene stoffen

Gluten Soja

Gluten bevattende granen, Tarwe, Soja

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 1 dag(en).
Bewaren in een gesloten verpakking bij kamertemperatuur.