Korrelkoren

Warenwettelijke naam: heel volkoren tarwebrood

00002.000

€ 3
05

Korrelkoren wordt in een smalle bus gebakken. Korrelkoren wordt gemaakt van volkoren tarwemeel. Hierbij wordt de hele tarwekorrel gebruikt, het meel bevat fijngemalen kiemen en zemelen. Ook bevat volkoren meel nog hele of gebroken tarwekorrels. Volkorenbrood bevat nog meer vitamines (B1, B6), mineralen (ijzer, jodium) en voedingsvezel dan tarwebrood.

Maak uw keuze:
Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

In diepvries (-18°C) tenminste 3 maanden houdbaar na verkoopdatum of THT. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

Allergene stoffen

Gluten Soja

Gluten bevattende granen, Tarwe, Gerst, Soja

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 1 dag(en).
Bewaren in een gesloten verpakking bij kamertemperatuur.