Productspecificatie

Productnaam
Sacher punt
Afbeelding
Ingredienten
suiker, kersen, EI, TARWEbloem, water, plantaardige vetten (palmpit, palm), glucose-fructosestroop, plantaardige vetten [palm, gehard plantaardige vet (palm), kokos], cacaomassa, plantaardige olieën (raapzaad), cacaopoeder (magere), plantaardige oliën [plantaardige olieën (zonnebloem, raapzaad, palm)], gemodificeerde zetmelen (E1442, E1412), gehard plantaardige vet (palmpit), MELKpoeder (magere), emulgatoren (E472b, E477, E322, E471, E322 (SOJA), E492), maiszetmeel, lactose (MELK), kleurstoffen (E150c, E160a, E163, E133, E120), glucosestroop, natuurlijke aroma's (natuurlijk aroma, vanille), rijsmiddellen (E450, E500), conserveermiddel (E202), cacaoboter (MELK), draagstof (E1520), alcohol, kirsch, EIpoeder, verdikkingsmiddellen (E418, E415, E414, E461, E413), aroma (aroma), voedingszuren (E330, E336), bakkerszout, natuurlijke aromastof, aromastof, MELKeiwit, zout, saffloerextract, stabilisator (E466), karamelstroop
Allergenen
Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Soja, Melk
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 6 dag(en).
Bewaartemperatuur: 6 °C
Gekoeld bewaren tussen 0 en 7 graden.

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1409 KJ
Energie KCal 337 KCal
Eiwit 4.366 g    
Koolhydraten 40.945 g    
   - Suikers 31.985 g    
Vetten 17.01 g    
   - Verzadigd 9.402 g    
Voedingsvezels 2.037 g    
Zout 0.541 g