Productspecificatie

Productnaam
Bosvruchten bavaroise punt
Afbeelding
Ingredienten
slagroom (54%) [slagroom (MELK), suiker, emulgator (E471), stabilisator (E407)], water, suiker, bosbessen, TARWEbloem, EI, roomboter (MELK), glucose-fructosestroop, gelatine, gemodificeerde zetmelen (E1442, E1414, E1412), frambozenpuree, TARWEzetmeel, maiszetmeel, zwartebessenpoeder, rode bessen puree, voedingszuur (E330), aardbeien (gedroogd), frambozen (gedroogd), glucosestroop (SULFIET), aroma's (aroma, MELK), dextrose, rijsmiddellen (E500, E450), emulgatoren (E477, E472b, E322), glucosestroop, citroenschil, MELKpoeder (magere), geleermiddel (E440), bakkerszout, conserveermiddellen (E202, E224 (SULFIET)), zuurteregelaars (E330, E331, E509, E332), zout, kleurstoffen (E162, E160f), vlierbessenextract, natuurlijk aroma (natuurlijk aroma), verdikkingsmiddellen (E418, E414), weipoeder (MELK), antischuimmiddel (E900), antiklontermiddel (E535), kaliumjodide
Allergenen
Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Melk, Sulfiet
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 1 dag(en).
Bewaartemperatuur: 6 °C
Gekoeld bewaren tussen 0 en 7 graden.

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1249 KJ
Energie KCal 298 KCal
Eiwit 2.567 g    
Koolhydraten 27.383 g    
   - Suikers 22.876 g    
Vetten 20.03 g    
   - Verzadigd 14.047 g    
Voedingsvezels 0.404 g    
Zout 0.175 g