Productspecificatie

Productnaam
Bloed sinaasappel punt
Afbeelding
Ingredienten
slagroom (50%) [slagroom (MELK), suiker, emulgator (E471), stabilisator (E407)], water, suiker, mandarijn, TARWEbloem, EI, roomboter (MELK), glucosestroop (SULFIET), gelatine, glucose-fructosestroop, maiszetmeel, sinaasappel (gedroogd), frambozenpuree, TARWEzetmeel, voedingszuur (E330), aroma's (aroma, MELK), rode bessen puree, gemodificeerde zetmelen (E1414, E1412), rijsmiddellen (E500, E450), emulgatoren (E477, E472b, E322), glucosestroop, citroenschil, MELKpoeder (magere), geleermiddel (E440), bakkerszout, zout, conserveermiddellen (E202, E224 (SULFIET), E211), stabilisator (E422), kleurstoffen (E110*, E162, E160b, E160f, E124*), zuurteregelaars (E509, E332, E331, E330), verdikkingsmiddel (E414), antischuimmiddel (E900), dextrose, weipoeder (MELK), natuurlijk aroma (natuurlijk aroma), antiklontermiddel (E535), kaliumjodide
Allergenen
Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Melk, Sulfiet
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 1 dag(en).
Bewaartemperatuur: 6 °C
Gekoeld bewaren tussen 0 en 7 graden.

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1179 KJ
Energie KCal 282 KCal
Eiwit 1.727 g    
Koolhydraten 17.776 g    
   - Suikers 13.956 g    
Vetten 18.552 g    
   - Verzadigd 13.017 g    
Voedingsvezels 0.277 g    
Zout 0.138 g